Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Ligro Lighting Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Ligro Lighting.

 

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Ligro Lighting ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret
 

Risikoen for varene
Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra LigroLighting, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til LigroLighting. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, LigroLighting har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for LigroLighting. LigroLightingdækker ikke eventuelle følgeskader af en reklamation. LigroLightingdækker ikke udgifter til demontering og genmontering ved reklamationer.


Fortrydelsesret
Ligro Lighting yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Ligro Lighting underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.


Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: ym@ligro.dk.