Om Ligro Lighting

Fra 1982 har Ligro Lighting A/S leveret intelligente og miljøbeviste lys løsninger til det danske marked.Ligro var det første firma i Danmark til at bruge 12V halogen og er nu en af de førende firmaer indenfor LED lys løsninger.

Ligro samarbejder blandt andre med arkitekter, elektronik ingeniører, teknisk afdelinger i kommuner , kunstnere og entreprenører. Vi har en stor forståelse for den effekt lys har på den måde vi oplever et rum eller en facade på. Gennem mangeårs erfaring har vi lært hvordan vi kan skrædder sy den effekt til det individuelle projekt.

Typer af projekter:

Skoler, indkøbscentre , kontor bygninger, hoteller, forretninger, restauranter, biografer, natklubber, parker, svømmehaller, haver, sports stadioner, broer, skulpturer ect. Intet projekt er for stort eller småt til Ligro.

Eksempler af projekter som Ligro har udført:

Dronning orangeriet, Klimaministeriet, Udenrigsministeriet, Nordisk film biografer, Imperial, Tivoli, Metro Kbh, Kbh Lufthavn, Skive bymidte, Frederiksberg centeret, Fields , Bjørn Nørregaard – Det genmodificeret paradis, Kunstindustrimuseet Arje Greigst, Bispebjerg bakke, Kay Fisker parkeringsplads, Den sorte diamant udv, RUC udendørs belysning, DTU, Nykredit, TopDanmark Jazzhouse, Sas Raddison Hotel, Carlsberg – Jackobsensbar, Movia – Stander LED,  samt over 80.000 privat boliger.

Vi stræber altid på at skabe en skræddersyet lys løsninger og vi forsøger derfor at være involveret så tidligt som muligt i et hvert projekt vi arbejder på.

 Se eksempler under PROJEKTER

Åbningstider Jyllingevej 171:
Mandag - Fredag  10.00 - 17.30
Lørdag  10.00 - 14.00